Segítségnyújtás, regisztráció és ügyfélszolgálat: +36 20/357 0437 info@fogyjalvelunk.hu

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent az elhízás. Nem csak maga a testtudatból fakadó önbizalomhiányról van szó, hanem az ezzel járó szövődményekről. Köztudott, hogy az elhízottak körében gyakoribb a vérnyomással, vércukorszinttel kapcsolatos megbetegedések, az viszont kevésbé ismert, hogy akár bőrbetegségeket is okozhat.

A fogyókúra nehézségei

Az általános fogyókúrák, mint például a kalóriaszámlálás és a mellette folytatott kitartó testedzés komoly nehézséget okoz. Tudom, hiszen én magam is tapasztaltam – sokszor nem is a kitartással, inkább magával az időhiánnyal van a probléma. Illetve azzal, hogy a család többi tagja egyszerűen nem akar fogyókúrázni, egyszerre több fajta étel elkészítésére pedig nincsen lehetőség.

 

A jó hír, hogy van megoldás a testsúlyproblémádra

Sok weboldalon láthatsz különböző táplálékkiegészítőket, amely azt bizonygatja, hogy néhány hét alatt megváltozik az egész tested. Mi nem egyszerűen egy terméket fogunk számodra kínálni, hanem egy tényleges megoldást, amely valóban nem jár különböző mellékhatásokkal.

Tudom, mivel én és a fiam is végigjártuk az utat! Amint a képen láthatod nekünk sikerült a REG-ENOR-ral és a hozzá tartozó étrenddel megszabadulnunk több mint 20 kiló súlyfeleslegtől alig néhány hónap leforgása alatt, valamint a kúra pozitív mellékhatásaként jelentős mértékben javultak vérnyomás-, vércukor- és bőrproblémáink is.

Mi a hozzá tartozó étrend?

Mondanom sem kell, mi is szeretjük a finom, változatos ételeket és mi is nehezen boldogulunk, ha azt mondja valaki, hogy “ezt meg azt nem szabad fogyasztanod”. Ebben a hatékony módszerben azonban nem kell testünket, lelkünket sanyargatva számolni az elfogyasztott kalóriákat, viszont büntetlenül ehetünk kolbászt, hurkát, szalonnát, kenyeret, kenőmájast, és hasonló finomságokat.

Kívácsi vagy a részletekre? Olvasd el itt:

Link

Hívj rendelésért!