Segítségnyújtás, regisztráció és ügyfélszolgálat: +36 20/357 0437 info@fogyjalvelunk.hu

Maga a fogyás már önmagában egy megterhelő folyamat mind testben, mind lélekben. Az általunk kínált lehetőséget a fogyókúrának erre a szakaszára megoldást kínálnak, mégis sokakban merül fel a kérdés, hogy a módszerünk eredménye vajon tartós fogyás vagy ideiglenes állapot?

A tartós fogyás elérhető

Sok helyről hallani, hogy a bár sikerült 10-20 vagy akár nagyobb súlyt leadni néhány hónap leforgása alatt és mégis rövid időn belül a fogyókúra leállásával a kilók kezdtek visszatérni. Ez azért van, mert a testünk nem szereti a hirtelen változásokat – ha hirtelen súlycsökkenést érzékel, akkor próbálja utána visszanyerni a megszokott állapotot. Gyakrabban érzed magad éhesnek, úgy érzed több energiára van szükséged.

A saját tapasztalataink szerint a mi módszereinkkel nem kell tartanod attól, hogy a kilók visszaszállnak. A kúra alatt mivel nem változtattam az étrendemen, így a kezelés után a testem nem próbált meg görcsösen ragaszkodni az előző állapothoz.

Milyen ételeket fogyasztok?

A magyar konyha köztudottan zsíros, erősen fűszeres – tőlem sem áll távol a pörkölt, a kolbász, a hurka, azok az ételek, amelyek egy általános fogyókúra esetén eleve kizártak lennének. Mi a különbség? Hogy néhány hónappal ezelőtt 20 kilóval nehezebben, most pedig 20 kilóval könnyebben fogyasztom az ízletesebbnél ízletesebb menüket.

Persze van néhány elv, amit be kell tartani

A kenyérfélék fogyasztása nem hátráltat a fogyókúrában. Azonban ezeket kizárólag pirítva lehet fogyasztani. Sajnos ennek a hátulütője, hogy a péksütemények tiltólistára kerülnek. Kerülendő az alkohol és a cukor, a gyümölcsök (persze vannak kivételek), az olaj és a margarin és a tejtermékek. Ez utóbbi sokak számára jelenthet hátulütőt. Azonban mindig van alternatíva – a tejet kitűnően lehet helyettesíteni az áruházak biorészlegén található különböző szójatermékekkel.

Ha a reggeli kávét tejjel fogyasztod, helyettesítsed kókusztejjel, amit magad is elkészíthetsz. Öntsél a turmixgépbe fél csomag kókuszt, öntsél hozzá forróvizet, turmixold össze, majd szűrd le a kész sűrítmény levét. Ízesítsd édesítőszerrel és fogyaszd egészséggel! 🙂

Hívj rendelésért!