Segítségnyújtás, regisztráció és ügyfélszolgálat: +36 20/357 0437 info@fogyjalvelunk.hu

Mi a Reg-Enor®?

Ismerd meg a Reg-Enor® működését.

A Reg-Enor® egy folyékony étrendkiegészítő, amely segíti az emésztés folyamatát. A termék, a megfelelő Reg-Enor diétaval együtt néhány hónapon belül látványos eredményeket hozhat.

A saját tapasztalataim alapján is megerősíthetem, hogy ha valaki hajlandó végigcsinálni a 4-6 hónapos Reg-Enor kúrát, akkor a kúra eredményeként – a jelentős fogyás mellett – a normális anyagcserét, jó közérzetet és a helyreállt egészséget is megtapasztalhatja.

A készítmény legnagyobb előnye, hogy számtalan olyan étel fogyasztható mellette, amely szinte minden más fogyókúrás módszer esetén kizárt lenne.

Hogy kell szedni a Reg-Enor®-t?

Felnőttek esetén napi 3x 10ml. (A felnőtt adag 70-85 kilóra van számolva.) Reggel éhgyomorra, délben és este evés után 1-1,5 órával. Kicsit tartsd meg a szádban, mielőtt lenyelnéd.

Mivel gyerekek is szedhetik, nekik az adag 3×5 ml (3×1 teáskanál)

Mit tartalmaz a Reg-Enor®?

A Reg-Enor® c-vitamint, antioxidánst és grapefuit kivonatot tartalmaz. Poli- és oligoptideket – mind a 20 aminosav megtalálható benne.

A Reg-Enor® nem csodaszer, ami önmagában nem gyógyít. De egy csodálatos szer, amely a sikeres kúra egyik eleme. Ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el, szükség van a szigorúan betartott Reg-Enor® diétára is. Ez azonban sokkal könnyebben betartható, mert nem igényel koplalást, éhezést.

Mi a Te célod?

Válassz a lehetőségek közül, és kattints arra amelyik rád igaz

Le szeretnék Fogyni.

De nem akarok koplalni, és nem szeretnék lemondani a finom magyaros ételekről.

Az egészségemet szeretném visszaszerezni

Egészségi problémáim vannak, és méregteleníteni szeretnék...

Fogyni szeretnék kevés mozgással

A sport nem az erősségem. Olyan módszert keresek, amelyik kevés mozgás esetén is hatásos...

Mind a hármat szeretném egyszerre!

Nem kell választanod, mert mindezt egyszerre megkaphatod. Csak kattints a gombra!

Fontos megjegyeznem:

A Reg-Enor® nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő, és nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Az oldalon elhangzottak, ill. leírtak, regenor tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és a Reg-Enor® gyártójának ajánlásán alapulnak. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor semmiképp ne hagyja abban a gyógyszerek szedését, hanem előtte konzultáljon kezelőorvosával.

Hívj rendelésért!