Segítségnyújtás, regisztráció és ügyfélszolgálat: +36 20/357 0437 info@fogyjalvelunk.hu

Reg-Enor® tapasztalatok

Valós felhasználói vélemények a Reg-Enor® -ról…

Reg-enor tapasztalatok

Öt éve már, hogy megismerkedtem a Reg-enorral. Ez alatt az idő alatt több ezer olyan embert ismertem meg, akik végigcsinálták a Reg-enor kúrát. Több száz olyan is volt köztük, akinek én segítettem a tapasztalataimmal.  Feleségem  öt év alatt rengeteg Reg-enoros receptet fejlesztett ki, és végül teljesen átálltunk erre az étrendre. Így, a mi személyes tapasztalatainkból, álltak össze azok a Reg-enor tapasztalatok, amelyeket szívesen megosztunk azokkal, akik hozzánk fordulnak.

Ahogy már többször elmondtam, a Reg-Enor® egy folyékony étrendkiegészítő, amely segíti az emésztés folyamatát. A termék, a megfelelő Reg-Enor diétával együtt néhány hónapon belül látványos eredményeket hozhat. A Reg-enor kúra pedig egy 4-6 hónapig tartó tisztító kúra, amely során a terméket is előírás szerint fogyasztjuk, és a diétát is maximálisan be kell tartanunk.

A saját tapasztalataim alapján is megerősíthetem, hogy ha valaki hajlandó végigcsinálni a 4-6 hónapos Reg-Enor kúrát, akkor a Regenor kúra eredményeként – a jelentős fogyás mellett – a normális anyagcserét, jó közérzetet és a helyreállt egészséget is megtapasztalhatja.

A készítmény legnagyobb előnye, hogy számtalan olyan étel fogyasztható mellette, amely szinte minden más fogyókúrás módszer esetén kizárt lenne.

Akikkel együtt fogytunk le….

Az édesanyám halála okozta lelki bánat miatt + 18 kilót sikerült felszednem. Ezért nagy lendülettel vágtam bele a diétába. Az első 10 kg két hét alatt lement. Végül 4 hónap alatt sikerült 35 kilótól megszabadulnom.

Marton Lívia

Mosonmagyaróvár, -33kg

A családom mondja: Apa megszabadult 50 kg-tól, és mi kaptunk egy olyan családfőt, aki minden eddiginél nyugodtabb, türelmesebb, energikusabb és boldogabb.

Witzing Zoltán

Szigetszentmiklós, -50kg

Kimondottan a fogyás volt a célom a Reg-Enor kúrával mert csak gyarapodtak a kilók. Az általános közérzetem és az állóképességem is romlott. Ezeken szerettem volna változtatni, na persze az önbizalmamnak is jót tett a mínusz 33 kiló !

Horváth Aletta

Zalaegerszeg, -33kg

Hogy kell szedni a Reg-Enor®-t?

Felnőttek esetén napi 3x 10ml – tehát 2x 1 evőkanál nagyjából. (A felnőtt adag 70-85 kilóra van számolva.) Reggel éhgyomorra, délben és este evés után 1-1,5 órával. Kicsit tartsd meg a szádban, mielőtt lenyelnéd.

Mivel gyerekek is szedhetik, nekik az adag 3×5 ml (3×1 teáskanál)

 

Mit tartalmaz a Reg-Enor®?

A Reg-Enor® c-vitamint, antioxidánst és grapefuit kivonatot tartalmaz. Poli- és oligoptideket – mind a 20 aminosav megtalálható benne.

A Reg-Enor® nem csodaszer, ami önmagában nem gyógyít. De egy csodálatos szer, amely a sikeres kúra egyik eleme. Ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el, szükség van a szigorúan betartott Reg-Enor® diétára is. Ez azonban sokkal könnyebben betartható, mert nem igényel koplalást, éhezést.

Mi a Te célod?

Válassz a lehetőségek közül, és kattints arra amelyik rád igaz

Le szeretnék Fogyni.

De nem akarok koplalni, és nem szeretnék lemondani a finom magyaros ételekről.

Az egészségemet szeretném visszaszerezni

Egészségi problémáim vannak, és méregteleníteni szeretnék...

Fogyni szeretnék kevés mozgással

A sport nem az erősségem. Olyan módszert keresek, amelyik kevés mozgás esetén is hatásos...

Mind a hármat szeretném egyszerre!

Nem kell választanod, mert mindezt egyszerre megkaphatod. Csak kattints a gombra!

Fontos megjegyeznem:

A Reg-Enor® nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő, és nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Az oldalon elhangzottak, ill. leírtak, regenor tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és a Reg-Enor® gyártójának ajánlásán alapulnak. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor semmiképp ne hagyja abban a gyógyszerek szedését, hanem előtte konzultáljon kezelőorvosával.

Hívj rendelésért!