Segítségnyújtás, regisztráció és ügyfélszolgálat: +36 20/357 0437 info@fogyjalvelunk.hu

Másold le az én sikertörténetem!

Hogyan szabadultam meg -20 kg-tól és az egészségügyi problémáimtól?

Egyszerű falusi ember vagyok. Szeretem a finom magyaros ételeket, és távolról sem vagyok fittnes rajongó. Ha te sem szeretsz koplalni, és szeretnél megszabadulni az egészségügyi problémáidtól, szánj rá egy percet, és olvasd el az én sztorimat!

Az én sztorim….

Sárvári Ferenc

és a fia Gergő

2013 januárjában 120 kilós és meglehetősen elkeseredett voltam. A 12-es vércukorszint mellett, magas vérnyomástól, és köszvénytől szenvedtem. Akármilyen orvoshoz fordultam, mind ugyanazt javasolta: Le kellene fogynom legalább 15-20 kg-ot. Csak azt nem tudtam, hogyan…

Nagyon sok fogyókúrás módszert kipróbáltam, de sajnos én útálok koplalni. Nem szívesen mondtam volna le a kedvenc ételeimről, és a sport sem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé. Így aztán, ha sikerült is 10 kilótól valahogy megszabadulnom, néhány hónap múlva 15-20 kg jött vissza helyette.
Akkor találkoztam a Reg-Enor?®-ral. Egyik barátom menye fogyókúrázott, és egyből szemet szúrt nekem, hogy közben vígan eszi a szalonnát és a kolbászt. Egymás közt jót mosolyogtunk ezen, de a fiatalasszony valóban lefogyott. Ő beszélt nekem a Reg-Enor?®-ról. Így hát én magam, és a fiam is belevágtunk a kúrába, amely rövid idő alatt látványos eredményt hozott.
Már az első hónapban mindegyikünk 7-8 kilótól szabadult meg. Ez sem rossz eredmény, de ennél sokkal nagyobb öröm is ért. Nekem az egészségügyi problémáim szűntek meg, a fiamnak pedig látványosan javult a gyermekkora óta kínzó pszoriázisa (pikkelysömör).
Négy hónap alatt több mint 20 kilótól sikerült megszabadulnom. Ez az elmúlt 5 év alatt sem jött vissza, azóta is tartom a súlyom. Ugyanúgy, ahogy a fiam is, akinek a pikkelysömöre sem jelentkezett azóta. El sem tudom mondani, hogy mennyire hálásak voltunk, és vagyunk mindezért a mai napig is. Ezért döntöttem úgy, hogy a lehetősegeim szerint, ajánlani fogom a Reg-Enor?®-t mindazoknak, akiknek szüksége lehet rá.

 

Te mit szeretnél?

Válassz a lehetőségek közül, és kattints arra amelyik rád igaz

Fogyni szeretnék

De nem akarok koplalni, és nem szeretnék lemondani a finom magyaros ételekről.

Az egészségemet szeretném visszaszerezni

Egészségi problémáim vannak, és méregteleníteni szeretnék...

Fogyni szeretnék kevés mozgással

A sport nem az erősségem. Olyan módszert keresek, amelyik kevés mozgás esetén is hatásos...

Mind a hármat szeretném egyszerre!

Nem kell választanod, mert mindezt egyszerre megkaphatod. Csak kattints a gombra!

Hívj rendelésért!